Teatterin lippukassa

puh. 06 325 3961

Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
ma-pe klo 11-17
la klo 12-14.30 ja 15-17. 
Esityspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka.
Sunnuntaikonserttipäivinä avoinna tunnin ennen konserttia.

Lippukassa suljettu 28.5.-31.7. Verkkokauppamme palvelee normaalisti.
Lippukassan ollessa kiinni voit lähettää sähköpostia osoitteeseen mari.losonen@vaasa.fi.

Liput verkosta

Lippuja voi ostaa ja varata suoraan myös verkosta:
Netticket: https://www.netticket.fi/vaasankaupunginteatteri

Myyntipalvelu

puh.  040 703 7714, 06 325 3995
Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16
Myyntipalvelu palvelee ryhmävarauksissa sekä suunnittelee asiakkaan kanssa erilaiset tilaisuudet.

Varaukset

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan tai myyntipalveluun, tai varata suoraan verkkokaupastamme. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 21 päivää ennen esitystä, jonka jälkeen varaus poistuu. Varausmahdollisuus koskee ainoastaan teatterin omaa ohjelmistoa. Vierailuissa ja konserteissa on ainoastaan ostomahdollisuus. Jos verkkokaupassa ei ole merkittynä varausmahdollisuutta, ei lippua voi varata.

Ryhmäliput ja ryhmävaraukset

Ryhmäalennuksissa ryhmän koko väh. 20 henkilöä. Ryhmänvetäjälle yksi vapaalippu. Ryhmien tulee varmistaa varauksensa viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä. Laskutuslisä 5,50 €.

Ryhmävarauksen voit tehdä ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme.
Mari Omars, myyntipäällikkö
mari.omars@vaasa.fi | 040 703 7714
Mari Lösönen, myyntisihteeri
mari.losonen@vaasa.fi | 040 736 5646

Ostettujen lippujen lunastus

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä. Vierailuesitysten lippujen lunastus kuukautta ennen esitystä. Konserttilippujen osalta vain lunastus, ei ennakkovarauksia.

Teatteri ei vaihda eikä lunasta takaisin ostettuja lippuja.

FORCE MAJEURE -tapauksissa, esim. näyttelijän sairastuminen, lakko, tulipalo tms. vaihdamme liput seuraaviin esityksiin tai maksamme rahat takaisin, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Lippujen vaihto tai takaisinlunastus tulee suorittaa kuukauden kuluessa näytännön peruuntumisesta. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta.

Vaihtolippu

Voit tarvittaessa vaihtaa teatterin lippukassalta jo lunastetut liput toiseen saman näytelmän esitykseen. Vaihto on tehtävä teatterin lippukassalla viimeistään yksi päivä ennen tapahtumaa. Vaihtolippu on käytössä vain teatterin omissa tuotannoissa, ei vierailunäytöksissä eikä konserteissa. Palvelun hinta 10€. Ei koske ryhmämyyntiä eikä yrityslippuja.

Lahjakortti

Teatterin lahjakortti on erinomainen tapa muistaa ihmistä, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin voi ostaa teatterin lippukassalta haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Teatterin lahjakorttia voi käyttää vain teatterin omiin palveluihin. Lahjakortin voi käyttää osissa.

Kulttuurisetelit

Vaasan kaupunginteatterissa käyvät maksuvälineinä RJ-TYKY+ ja SMARTUM-kulttuurisetelit sekä TYKY Online -kortti.