"Musikaalia & Tangoa" - viihdekonsertti

Teemu Roivainen tulkitsee loistavalla äänellään ja karismallaan musikaalien ja tangojen klassikoita ja ikivihreitä.
Teemu tunnetaan loistokkaana solistina, jonka ilmaisuvoima kattaa eri musiikkityylit tangosta kansainvälisiin evergreeneihin ja musikaalisävelmiin.

Konsertissa kuullaan mm. kuolemattomia säveliä musikaaleista "Phantom of the Opera", Abba-musikaalista "Chess" ja Cole Porterin "Begin the beguine" Sinikka Svärdin uunituoreena käännöksenä "Muistatko sen?"

Tangon ikivihreitä loistokkaina sovituksina Teemulle ja  isolle orkesterille. Tule kokemaan "Öiset kitarat", "Punatukkaiselle tytölleni" ja muita tangojen klassikkoja.

Teemu Roivainen ja Guardia Nueva on enemmän kuin konsertti. Se on elämys, joka täytyy kokea itse!

Guardia Nueva on huippumuusikoiden valiojoukko. Musiikillinen runsaudensarvi, taipuisa timantti, jonka persoonallinen, guardiamainen ote ei jätä ketään kylmäksi.Tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan kapellimestarina ja juontajana Raimo Vertainen on kuin kissankello joulukuussa. Hento ja vahva, sininen, suomalainen ja aito, herkkä ja yllättävä. 

Guardia Nueva orkesteri on tuttu mm. TV2 "Estradilla"-konserteista, AlfaTVn konserteista, sekä konserteista Musiikkitalossa, Sibelius-talossa, Logomossa ja lukuisilla suomalaisilla festivaaleilla.