Amerikkalaisen kirjailijan Edward Albeen maailmankuulu avioliittodraama Kuka pelkää Virginia Woolfia? saa viimeiset esityksensä tällä viikolla. Näytökset ovat torstaina 19.5. klo 19 ja lauantaina 21.5. klo 13 pienellä näyttämöllä.

Näytelmä on ollut kevään ohjelmiston helmiä. Erik Kiviniemen ohjaama näytelmä kuvaa ihmissuhteiden karikoita ja monikerroksisuutta. Vanhempi aviopari, George ja Martha, on kutsunut nuorenparin Nickin ja Honeyn luokseen viettämään iltaa. Hilpeästi alkaneen illan tunnelma muuttuu, kun pinnan alla risteilevät jännitteet purkautuvat esiin. George ja Martha päätyvät kiivaaseen välienselvittelyyn. Yli kaksikymmen-vuotisen liiton kulissit säröilevät. Sanailusta saavat osansa nuoret vieraatkin. Mutta kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Mikä onkaan totta, mikä leikkiä, taitavaa peliä ja valhetta? Tarina vangitsee katsojan, se tarjoaa sekä väkevää draamaa että koomisia tilanteita.

Näytelmän rooleissa esiintyvät Jari Hietanen (George), Kirsi Asikainen (Martha), Lauri Kukkonen (Nick) ja Emmi Kangas (Honey). Lavastuksen ja puvut on suunnitellut Maria Antman.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle