Kiinnostavaa avioliittodraamaa Kuka pelkää Virginia Woolfia? harjoitellaan parhaillaan Vaasan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Näytelmän ensi-ilta on helmikuun puolivälissä.

Teatteri järjestää näytelmästä yleisölle avoimet harjoitukset vielä kahdesti ennen ensi-iltaa: keskiviikkona 20.1. ja tiistaina 26.1. Molemmat harjoitukset alkavat klo 18.30. Avointen harjoitusten kesto on puolitoista tuntia.

Harjoituksissa näytelmän ohjaaja Erik Kiviniemi harjoittelee näyttelijöiden kanssa näytelmän kohtauksia. Katsojat pääsevät tutustumaan näytelmän teemoihin ja henkilöhahmoihin sekä näyttämötyöskentelyyn. Työryhmään kuuluvat näyttelijät Jari Hietanen (George), Kirsi Asikainen (Martha), Lauri Kukkonen (Nick) ja Emmi Kangas (Honey).

Amerikkalaisen kirjailijan Edward Albeen näytelmä Kuka pelkää Virginia Woolfia? käsittelee ihmissuhteiden vaikeuksia ja monikerroksisuutta. Vanhempi aviopari, George ja Martha, on kutsunut nuorenparin Nickin ja Honeyn luokseen viettämään iltaa. Leppoisasti alkanut yömyssytuokio johtaakin välikohtaukseen. George ja Martha päätyvät kiivaaseen välienselvittelyyn, jonka taustalla ovat avioliitossa koetut pettymykset, ja toteutumattomat unelmat. Sanailusta saavat osansa nuoret vieraatkin. Eikä kaikki ole sitä, miltä näyttää. Mikä onkaan totta, mikä leikkiä, peliä ja valhetta? Luvassa on niin draamaa kuin mehevän koomisia tilanteita.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle