Vaasalainen Gubbrockarna-yhtye valmistaa jälleen mittavan shown Vaasan kaupunginteatteriin. Uusi show nimeltä JUKEBOX nähdään 6.-8. huhtikuuta suurella näyttämöllä.

Shown otsikko Jukebox nousee 50-70-luvuilla suosittujen levyautomaattien perinteestä. Raha-automaattiyhdistyksen omistamat Jukeboxit viihdyttivät suomalaisia baareissa ja ravintoloissa ja toivat suosituimmat ja tuoreimmat hitit kaiken kansan kuuluville, aina pääkaupunkiseudulta maalaispitäjien kyläkuppiloihin. Gubbrockarien Jukeboxissa soivat yleisön pyynnöstä suosikkikappaleet, pääosin 50-70-luvuilta. Osansa saavat niin räväkkä rock kuin tunnelmalliset balladit. Luvassa on lähes kolmekymmentä kappaletta, mm. The Beatlesin Help ja With a Little Help of My Friend, The Rolling Stonesin It´s all over now, Del Shannonin Runaway sekä vuosikymmenten muita helmiä, kuten Locomotion, Barbara Ann, Crocodile Rock, Mona Lisa ja monet muut.

Aktiivinen ja tuottelias Gubbrockarna-yhtye on kerännyt yleisöä ja faneja kautta Pohjanmaan ja laajemmaltikin, lukuisissa konserteissaan ja kiertueillaan. Seuraava kiertue suuntautuu maaliskuussa Porvooseen ja Tammisaareen.

Jukebox on viides suuri tuotanto, jonka Gubbrockarit tuottaa yhteistyössä Vaasan kaupunginteatterin kanssa. Aiempina vuosina teatterissa on nähty yhtyeen suuren suosion saaneet showt The Golden Age of Rock´n´Roll (2012), The Amazing 60ies (2013), Fifty-Sixty (2015) ja Gubbrockarna Goes Movies (2016).

Liput (25 €) ovat myynnissä teatterin lippumyymälässä, puh. 06 325 3961 ja nettikaupassa, os. www.NetTicket.fi sekä NetTicketin jälleenmyyntipisteissä.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle