Syksyn musikaaliuutuus, Topi Sorsakoskesta kertova ON KESÄYÖ on saavuttanut valtaisan suosion. Tähän mennessä musikaali on kerännyt ennakkovaraukset huomioiden jo 14 000 katsojaa. Lisäesityksiä on syksylle avattu myyntiin jo kuusi, viimeksi marraskuun lisäesitykset 3.11. klo 19 ja 30.11. klo 19.

On kesäyö -musikaalin on kirjoittanut ja ohjannut Heikki Paavilainen. Ähtäriläissyntyisen artistin Topi Sorsakosken (alk. Pekka Tammilehto) tarina on taiteilijaelämän tilitys. Se kertoo tiivistahtisesta keikkaelämästä, ihmissuhdekiemuroista, huikeasta suosiosta ja salaisesta unohduksen pelosta. Näyttämölle astuu myös toinen suomalaisen viihdemusiikin legenda, Topin ihailema Olavi Virta, jonka uran vaiheista löytyy vertailukohtia nuoremman artistin elämään. Musikaalia siivittää runsaat parikymmentä musiikkinumeroa, joukossa sekä balladeja että rock-kappaleita, nimisävelmän On kesäyön lisäksi Surujen kitara, Yön kulkija, Hurmio, Karavaani, Valtatie 66 ja monet muut.

Sorsakoskea esittää roolistaan paljon kiitosta saanut Ilkka Koivula. Muissa rooleissa esiintyvät Miika Korkiakoski (Olavi Virta), vaasalaislähtöinen laulaja AnnikaEklund , Anna Lemmetti-Vieri, Timo Luoma, Toni Ikola, Oiva Nuojua, Filip Ohls sekä joukko avustajia ja tanssijoita. Viisihenkistä orkesteria johtaa Sauli Perälä. Vauhdikkaasta koreografiasta vastaa Daniel Paul.

On kesäyö –musikaali jatkaa ohjelmistossa kevätkaudella 2017. Kevään esitykset ovat jo myynnissä.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle