Päiväkodeissa kiertävä syksyn uusi lastennäytelmä Pikku prinssi nähdään lokakuussa myös kotinäyttämöllä Vaasan kaupunginteatterissa. Pikku prinssin esitykset ovat Julia-salissa lauantai-iltapäivinä 8.10., 15.10. ja 29.10. klo 13.15.

Pikku prinssi -näytelmä vie katsojat matkalle tähtien taakse. Pikku prinssi päättää lähteä omalta B 612 -tähdeltään tutustumaan maailmankaikkeuteen. Tähdeltä toiselle vaeltaessaan prinssi tapaa mitä kummallisimpia aikuisia, muun muassa Kuninkaan, Turhamaisen miehen ja Maantieteilijän. Matka päätyy viimein Maa-planeetalle. Siellä prinssi löytää ystäviä - pakkolaskun tehneen lentäjän ja erään kesyttömän ketun… Elämään kuuluu monenlaisia tunteita: haikeutta, surua, mutta myös iloa ja naurua. Prinssi, joka on lähtenyt matkalle tutustuakseen maailmaan, oppiikin tuntemaan itseään.

Pikku prinssi on ranskalaisen kirjailijan Antoine de Saint-Exupéryn tunnetuin teos. Ajattoman klassikon on sovittanut, lavastanut ja ohjannut Tero Heinämäki. Puvut on suunnitellut Paula Mikkilä. Valo- ja äänisuunnittelusta vastaa Kimmo Häyhä. Pikku Prinssin roolia näyttelee Essi Hurme ja lukuisissa muissa rooleissa, esimerkiksi kuninkaana, liikemiehenä, lentäjänä ja kettuna nähdään Ville Härkönen. Näytelmän ikäsuositus on 3-vuotiaasta alkaen.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle