Syyskausi alkaa Vaasan kaupunginteatterissa jälleen vauhdikkaasti ohjelmallisilla avajaisilla. Avajaisiltana torstaina 25.8. klo 19.00 lavalla nähdään maistiaisia tulevasta ohjelmistosta.

Avajaisissa esitellään alkavan kauden ohjelmistoa sanoin ja sävelin. Luvassa on laulu- ja tanssinumeroita uudesta musikaalista On kesäyö, joka kertoo suuren kansansuosion saaneesta artistista Topi Sorsakoskesta. Musikaalin on kirjoittanut ja ohjaa Heikki Paavilainen, Topi Sorsakosken roolissa vierailee Ilkka Koivula. Tarjolla on myös muiden muassa katkelmia Taina Latvalan uudesta pohjalaisaiheisesta näytelmästä Saman katon alla, jonka ohjaa Erik Kiviniemi, sekä lasten kiertuenäytelmästä Pikku prinssi,ohjaajana Tero Heinämäki. Myös kevään ensi-illoista tarjoillaan makupaloja.Illan aikana tutustutaan myös vierailijoihin ja muihin teatterintekijöihin.

Avajaisten liput maksavat 4 € ja niitä saa ostaa teatterin lippumyymälästä, puh. 06 325 3961, nettikaupasta www.NetTicket.fi sekä jälleenmyyntipisteistä, kuten Studio Ticket (Rewell Center, Vaasa).

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle