Teatterin sunnuntaikonserttisarjassa kuullan rakkauslauluja, kun valovoimaiset artistit Diandra ja Teemu Roivainen saapuvat yhteisellä konserttikiertueellaan Vaasaan. Konsertti otsikolla SYDÄMENI OSUMAN SAI nähdään sunnuntaina 27.5. klo 19 Vaasan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Sydämeni osuman sai -konsertti on täynnä suomalaisia rakkauslauluja eri vuosikymmenten varrelta. Kappaleiden kirjo on laaja, vanhoista suomalaisille rakkaista kappaleista uudempaan tuotantoon. Konsertin läpi soivat sulassa sovussa niin suomalaisen mustavalkoelokuvan ikonin Leif Wagerin Romanssi kuin 2000-luvun rakkauslaulut, mm. Johanna Kurkelan, Anna Erikssonin ja Ultra Bran tutuksi tekemää tuotantoa. Mahtuupa mukaan myös mestarisanoittaja Juicen musiikkia.

Diandra ja Teemu Roivainen aloittivat konserttikiertueen Turusta huhtikuussa 2018. Vaasasta kiertue jatkuu edelleen. Lippuja konserttiin (33 €) myydän teatterin lippumyymälässä tai nettikaupasta www.NetTicket.f sekä NetTicketin jälleenmyyntipisteissä, mm. Studio Tikcetissä.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle