Vaasan kaupunginteatteri jatkaa kevätkaudella 2017 suosittua sunnuntaikonserttien sarjaa, jossa esiintyvät kotimaiset huippuartistit.

J. Karjalainen kiertueellaan Vaasaan

J. KARJALAINEN on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. J. Karjalainen saapuu keväisellä kiertueellaan Vaasaan ja esiintyy Vaasan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä sunnuntaina 5.3.2017.

J. Karjalainen aloitti pitkän ja menestyksellisen uransa vuonna 1981 J. Karjalainen ja Mustat Lasit -albumin myötä. Ensimmäisiä läpimurtokappaleita olivat Doris ja Ankkurinappi, joista tuli klassikkoja. Niistä lähti pitkä ja laadukas sarja hittejä, suosituimmista voisi vuosien varrelta poimia mm. Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Laura Häkkisen silmät ja Verinen mies. Nämä ja monet muut laulut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. Artistin lukuisista albumeista viimeisin on Sinulle, Sofia (2015).

Anna Puu ja Irina kevätiltojen artistivieraat

Huhtikuussa lavalle nousee ANNA PUU. Konsertti on pääsiäissunnuntaina 16.4.2017.

Anna Puun ura alkoi vuoden 2008 Idols-kilpailusta, jossa Anna sijoittui toiseksi. Ensimmäisen, oman nimensä mukaan nimetyn albuminsa Anna Puu julkaisi 2009. Se oli menestys, kuten myös muut albumit Sahara, Antaudun ja Rakkaudella, Anna Puu. Viime vuonna ilmestyi kokoelmalevy Melankolian riemut – Parhaat 2009–2015.

Useista radiohiteistään tunnettu Anna on palkittu Emma-gaalassa 2012 ja 2009 muun muassa vuoden naissolistina. Viime syksynä Anna Puu valloitti suomalaisten televisiokatsojien sydämet Vain Elämää –ohjelman viidennellä tuotantokaudella. Anna nähdään televisioruuduissa myös The Voice of Finland-laulukilpailun tähtituomarina tammikuusta 2017 alkaen.

Toukokuun tähtenä nähdään IRINA, joka on monipuolisella tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi. Irinan konsertti on sunnuntaina 21.5.2017.

Irina on julkaissut jo kuusi albumia, joista lähes kaikki ovat yltäneet platinakantaan. Ensimmäinen albumi Vahva (2004) oli menestys, ja artisti palkittiin siitä Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas -Emma-patsailla. Seuraavien kymmenen vuoden aikana Irina julkaisi viisi muuta albumia, Älä riko kaavaa, Liiba laaba, Miten valmiiksi tullaan, Askeleita ja Mikä mahtaa olla in. Irina on tekemässä uutta sooloalbumia, jolta on julkaistu vuonna 2016 mm. single ”En olekaan valmis”.

Laulukeikkojen lisäksi Irina on nähty myös TV-sarjassa Tähdet, tähdet (2014). Hän esiintyi kesällä 2016 Valkeakosken kesäteatterin Kirka-musikaalissa Muska Babitzinin roolissa. Irina on pian ajankohtainen myös kuudennella Vain elämää-kaudella, joka alkaa Nelosella huhtikuussa 2017.

Liput

Kaikki konsertit alkavat sunnuntai-iltoina klo 19. Liput ovat myynnissä teatterin lippumyymälässä,puh. 06 325 3961 ja nettikaupassa www.NetTicket.fi .

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle