Ravintola Kulma on Vaasan kaupunginteatterin yhteydessä kauniilla vanhalla puolella. Ravintola sijaitsee katutasossa omalla sisäänkäynnillä ja palvelee kaikkia vaasalaisia. Meille on helppo löytää ja paikoitustilaa löytyy runsaasti.


LOUNAS

Tarjoamme päivittäin kaksi herkullista kotiruoka lounasvaihtoehtoa. Aterian täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Lisäksi tarjolla on Fresh Buffee –salaattipöytä. Pidä huolta itsestäsi – tule meille nauttimaan terveellinen ja maittava ateria.

LOUNAS + TEATTERIESITYS
Lue lisää tästä mainiosta teatteripakettivaihtoehdosta.

VÄLIAIKATARJOILU TEATTERIESITYKSIEN YHTEYDESSÄ
Väliaikatarjoilut teatteriesityksien yhteyteen voi varata valmiiksi esim. numerosta 040 631 2511 ja käydä maksamassa esitykseen tultaessa Ravintola Kulman kassalla. Näin vältyt jonottamiselta väliajalla ja voit kävellä suoraan juuri sinulle katettuun pöytään, jonka pöytänumeron olet saanut maksaessasi varauksen ennen esityksen alkua. Väliaikatarjoiluvaihtoehdot löydät täältä.

POIKKEA KAHVILLE
Voit viettää ravintolassamme myös virkistävän kahvi-, tee- tai kaakaohetken makean tai suolaisen kahvileivän kera. Meiltä löydät myös virvoitusjuomia ja makeisia.

KOKOUKSET JA JUHLAT
Ravintola Kulma on osa Fazerin Kokoukset ja juhlat-palvelua, joka tarjoaa korkealaatuisia tilaisuuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. Ota yhteyttä Fazer Kokoukset ja juhlat -myyntipalveluun www.fazer.fi

7