Vasa stadsteater erbjuder textning till valda pjäser på stora scenen

Det är möjligt att följa textningen ovanför scenen i följande föreställningar. En annan möjlighet är att ladda ner den kostnadsfria appen THEA till din smartphone.

APPEN THEA

Under föreställningen följer du textningen på displayen i din egen hand. Thea fungerar på iPhone med iOS 4 eller senare och på de flesta androidtelefoner. Du laddar ner Thea från Appstore eller Android Market direkt i din telefon – gratis!

1. På plats på teatern - ladda ner och installera appen Thea i din smartphone.

2. iPhone: Sätt telefonen i flygplansläge och stäng av ljudet. Android: Stäng endast av ljudet.

3. Koppla upp dig mot vårt trådlösa nätverk ”Textning”.

4. Starta appen, välj föreställning och språk.

Personalen i foajén hjälper dig gärna vid behov.

Vaasan kaupunginteatteri tarjoaa tekstityksen joihinkin suuren näyttämön esityksiin


Näytelmien tekstityksen voi lukea näyttämön yläpuolella olevasta tekstipalkista, jolloin paikat kannattaa varata rivilltä 8 eteenpäin. Tekstitys on käytössä vain Romeo-näyttämöllä ja tekstitetyt näytökset on ilmoitettu erikseen. Voit myös ladata maksuttoman THEA-sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi, jolloin saat tekstityksen näkyviin omaan älylaitteeseesi.

THEA-SOVELLUS

Näytöksen aikana tekstitystä voi seurata puhelimen tai tabletin näytöltä.Thea-sovellus toimi iPhone-puhelimissa, joissa on käyttöjärjestelmä iOS 4 tai myöhempi, sekä myös useimmissa Android-puhelimissa. Thea-sovelluksen voit ladata puhelimeesi maksutta suoraan App Storesta tai Google Play -kaupasta.

1. Teatteriin saavuttuasi lataa ja asenna älypuhelimeesi Thea-sovellus.

2. iPhone: Aseta puhelimesi lentokonetilaan ja kytke puhelin äänettömään tilaan. Android: Sinun tarvitsee vain kytkeä puhelin äänettömään tilaan.

3. Kytke puhelin langattomaan verkkoomme ”Textning”.

4. Käynnistä sovellus ja valitse näytös ja kieli.

Eteispalveluhenkilökuntamme auttaa mielellään tarvittaessa.