Lippukassa

Teatterin lippukassa palvelee osoitteessa Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa.
Puh. 06 325 3961, lippukassan aukioloaikoina.
vkt@vaasa.fi

Ryhmämyynnin yhteystiedot

AUKIOLOAJAT
ma-pe klo 11-13.30 ja 14-17
la klo 12-14.30 ja 15-17 
su suljettu

Esityspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka. Lauantaisin, jolloin ei ole iltaesityksiä, lippukassa suljetaan klo 15. Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

Liput verkosta

Lippuja voi ostaa suoraan myös verkosta LIPUT NETISTÄ

Netticket logo vaaka web

NetTicket.fi:n jälleenmyyntipisteet alueellamme

Studio Ticket
Rewell Center, Ylätori, 65100 Vaasa puh. 0700-96525 (1€/min+pvm)
avoinna ma-pe klo 9-17

Prisma
Jukolantie 1, Vaasa

Luckan
Kaskinen, Kokkola, Kristiinankaupunki, Närpiö

Hotelli Sorsanpesä
Seinäjoki

NetTicketin jälleenmyyntipisteet

Varaukset

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan tai myyntipalveluun. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikko ennen esitystä, jonka jälkeen varaus poistuu. Varausmahdollisuus koskee ainoastaan teatterin omaa ohjelmistoa. Vierailuissa ja konserteissa on ainoastaan ostomahdollisuus. Jos verkkokaupassa ei ole valittavissa varausvaihtoehtoa, ei lippua voi varata.

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä lippukassalta. Vierailuesitysten ja ryhmälippujen lunastus kuukautta ennen esitystä. Konserttilippujen osalta vain lunastus, ei ennakkovarauksia.

Teatteri ei vaihda eikä lunasta takaisin ostettuja lippuja.

FORCE MAJEURE -tapauksissa, esim. näyttelijän sairastuminen, lakko, tulipalo tms. vaihdamme liput seuraaviin esityksiin tai maksamme rahat takaisin, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Lippujen vaihto tai takaisinlunastus tulee suorittaa kuukauden kuluessa näytännön peruuntumisesta. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta.

Vaihtolippu

Voit tarvittaessa vaihtaa teatterin lippukassalta jo lunastetut liput toiseen saman näytelmän esitykseen. Vaihto on tehtävä teatterin lippukassalla viimeistään yksi päivä ennen tapahtumaa. Vaihtolippu on käytössä vain teatterin omissa tuotannoissa, ei vierailunäytöksissä eikä konserteissa. Palvelun hinta on 10 €. Ei koske ryhmämyyntiä, yrityslippuja, eikä lounas- ja pikkujoulupaketteja.

Kulttuurisetelit

Vaasan kaupunginteatterissa käyvät maksuvälineinä RJ-TYKY+ ja SMARTUM-kulttuurisetelit, TYKY Online -kortti ja ePassi.