Rakastetun lastenkirjailija Mauri Kunnaksen luoma satuhahmo Herra Hakkarainen ja hänen seikkailunsa saapuvat Julia-näyttämölle syyskuussa. Erik Kiviniemen ohjaama Hyvää yötä, Herra Hakkarainen saa ensi-iltansa 1. syyskuuta. Näytelmän on Kunnaksen kirjojen pohjalta dramatisoinut ja kirjoittanut Sami Rannila.


Nyt on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita Tassulassa.

Herra Hakkarainen on autuaan tietämätön maineestaan kaupungin uutterimpana unissakävelijänä. Hänen lemmikkinsä Masa Marsu sen sijaan on vuosikaudet pinkonut joka ikinen yö kuorsaavan ja unissaan puhuvan isäntänsä kannoilla seikkailusta toiseen. Herra Hakkarainen ratkaisee unissaan monenlaiset selkkaukset, mm. moottoripyöräjengi Pensapöksyjen ja Mutteripäiden kilpa-ajot. Hän tapaa Sissi Lisko von Pippendorfin kanssa kummitusperheen ja ryhtyy vieläpä metallibändi Ripulisauruksen laulajaksi.

Hilpeässä seikkailussa temmeltävät teatterin näyttelijät sekä ryhmä Vaasa-opiston pop- ja rock-kuorolaisia. Näytelmän iloisen musiikin ovat säveltäneet Jenny Malmberg ja Riku Metsä-Ketelä.

”Hyvää yötä, herra Hakkarainen är en färgglad föreställning som har mycket energi – utan att gå överstyr. -- Detta är Jorma Tommilas föreställning, han imponerar med kontrollerat och komiskt kroppspråk."

- Patrik Back, Vasabladet 2.9.2018

"Nimiroolin tekevä Jorma Tommila on jokaista sorkan liikettään myöten ilmetty Hakkarainen, kuin suoraan kuvakirjasta teatterin lavalle loikannut."
"Kaikenikäisiä katsojia huvittavat Tassulan yössä tapahtuvat kohellukset."
"Tämän hilpeän unissakävelyesityksen seuraaminen ei nukuta katsojaa."

- Anna-Leena Ekroos, Pohjalainen 4.9.2018