Maailman tunnetuin rakkaustarina Romeo ja Julia muuntautuu Jakob Höglundin ohjauksessa moderniksi musiikilliseksi tanssiteatteriksi marraskuussa 2019.


Romeo ja Julia rakastuvat toisiinsa, mutta heidän perheensä ovat verivihollisia keskenään. Nuorten rakkaus tuomitaan mahdottomana ja he jäävät yksin, ilman ympäröivän maailman tukea. Intohimoisesti toisilleen omistautuneena rakastavaiset päättävät kulkea vastavirtaan, väkivaltaa vastaan. Nuorten rakkaudella on vallankumouksellinen voima, eikä mikään saa estää heidän rakkauttaan - ei edes kuolema.

Höglundin vauhdikas ja koskettava esitys kuvaa naiivia, intohimoista ja herkkää ensirakkauden tunnetta. Esityksessä koetaan tunteiden ääripäitä hurmiosta epätoivoon, joita esityksen useat musiikkinumerot syventävät. Romeo ja Julia muistuttaa, että rakkaus voi olla myös julmaa ja surullista.

Romeo ja Julia on koreografisesta ja fyysisestä kerrontatavastaan tutun Höglundin kuudes ohjaus Vaasan kaupunginteatteriin. Esityksen ensi-ilta on 16. marraskuuta 2019 Romeo-näyttämöllä.

Rakkautta ei voi kieltää, se antaa toivoa tulevaan.

 

Rooleissa

301 mv
Miika Alatupa
Anna Victoria Eriksson mv
Anna Victoria Eriksson
toni
Toni Ikola
Selma Kauppinen
Selma Kauppinen
HeidiK unspecified 47
Heidi Kirves
Oliver Kollberg2
Oliver Kollberg
Moona Lehtola
Moona Lehtola
anna
Anna Lemmetti-Vieri
timo
Timo Luoma
oiva
Oiva Nuojua
Vendela Nylund
Vendela Nylund
Anna Pukkila
Anna Pukkila
Anna Paivaniemi
Anna Päiväniemi
ville s
Ville Seivo