Hyvää yötä, Herra Hakkarainen lastennäytelmä sai ihastuneen vastaanoton ensi-illassa 1. syyskuuta pienellä näyttämöllä. Hyvää yötä, Herra Hakkarainen -kirjan hahmot saivat nyt ensiesiintymisensä Vaasan kaupunginteatterissa.

Herra Hakkarainen seikkailee sikeässä unessa monenmoisissa jännittävissä tilanteissa. Tassulan kaupungin kaduilla vallitsee välillä kaaos, jota Herra Hakkarainen yrittää kesyttää. Sekä pienet että aikuiset katsojat eläytyivät innokkaasti Hakkaraisen toilailuihin. "Präng präng, pärrä pörisee" -rokkilaulu sekä Herra Hakkaraisen tunnusmusiikki jäävät kuuntelijoiden mieliin.

Ohjaaja Erik Kiviniemi kuvaa näytelmää seuraavasti: ”Uskomattoman kiinnostava ja nerokas aihe. Tämä meidän tarpeemme tehdä hyvää. Kuinka paljon meidän alitajuntamme ja tiedostamaton tarpeemme on tehdä hyvää. Monella tasolla toimiva esitys, sekä aihe että varsinkin dramatisointi, todella värikäs kokonaisuus.”

Herra Hakkaraisen roolissa esiintyy Jorma Tommila sekä lukuisissa eri rooleissa Ville Härkönen, Jenny Malmberg (vier.) ja Aino Hyyryläinen ja joukko avustajia, mm. Vaasa-opiston pop- ja rock-kuorolaisia. Näytelmän uuden musiikin ovat tehneet Jenny Malmberg ja Riku Metsä-Ketelä. Näytelmän lavastuksen ja puvut on suunnitellut Maria Antman.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle