Rakastettu ja veikeä parivaljakko laittaa ranttaliksi hulvattomassa ja mukaansatempaavassa Katto-Kassisessa.

Seppo Välisen (vier.) ohjaamassa musiikin maustamassa näytelmässä leijutaan pilvissä, nauretaan yhdessä ja toteutetaan haaveita.

Ensi-ilta on 16. maaliskuuta.

Tavallisen perheen tavallinen, omasta koirasta haaveileva pikkupoika, pääsee näkemään maailman uudesta näkökulmasta, kun kapinallinen, säännöistä piittaamaton Katto-Kassinen lennähtää pojan elämään. ”Se on vain maallista!” huudahtaa Katto-Kassinen ja saa meidät uskomaan, että elämässä tärkeämpää kuin tavarat ovat ihmiset, ystävyys ja yhdessä jakaminen.

Tässä Astrid Lindgrenin komediassa paha saa palkkansa ja siinä näpäytetään tylsien aikuisten ankeudelle.

Seikkailut, nauraminen ja yhdessä tekeminen eivät ole iästä vaan asenteesta kiinni. Katto-Kassinen antaa palaa ja opettaa Pikkuveljelle, että elämä saa maistua villille, jännälle ja ihanalle.

Näytelmän koreografia on Seppo Välisen käsialaa. Moniulotteisen lavastuksen ja 80- ja 90-luvun taitteen hiphop-vaikutteisen puvustuksen on luonut Maria Antman. Näytelmän DJ:nä viihdyttää Sauli Perälä. Hän vastaa myös musiikin sovituksesta ja johtamisesta. Musiikin tuottaa vaasalainen konemusiikkiguru Mikko Tamminen

Pikkuveljen roolissa vuorottelevat Silas Lorenz ja Linus Granfors. Katto-Kassisen roolissa hauskuuttaa Toni Ikola. Muissa rooleissa nähdään Miika Alatupa, Jari Hietanen, Anna Lemmetti-Vieri, Jenny Malmberg (vier.), Oiva Nuojua, Filip Ohls sekä Robin Asukas Willy Wulff ja Isabel Rautamo / Liisa Perälä.

Vaasan kaupunginteatterissa Katto-Kassinen nähdään nyt ensi kertaa.

 

Katto-Kassinen ensi-ilta 16.3.2019 Vaasan kaupunginteatterin Romeo-näyttämöllä.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle