Ensi-iltansa lauantaina saanut Myrskyluodon Maija musikaali sai loistavan vastaanoton yleisössä ja mediassa. Upea spektaakkeli keräsi runsaasti positiivista huomiota tiedotusvälineissä.

"Vaasan kaupunginteatterin Myrskyluodon Maija on myös modernia ja menevää musiikki- ja tanssiteatteria. Matti Puurtisen sävellykset lyyrikoineen päivineen ilahduttavat ja koskettavat raikkaudellaan. Sauli Perälän johtama orkesteri on ottanut niistä suvereenin kopin. Tanssikohtauksissa Vaasan kaupunginteatterin ensemble toimii kuin viimeisen päälle rasvattu koneisto.

Perinteiset esittävät näköislavasteet on hylätty. Niiden sijaan Vaasan kaupunginteatterin näyttämöllä nähdään köysiä, lakanoita, ämpäreitä, lautoja, muovikalvoa, heinää ja kumisaappaita ja tällä kaikella kekseliäästi loihdittuja näkymiä.Lavastaja Sven Haraldssonin Myrskyluoto on enemmän unenomainen paikka ja mielenmaisema kuin luoto luonnon armoilla. 

Jakob Höglundin ohjauksen nerokkuus perustuu siihen, miten se manipuloi katsojan aisteja. Myrskyluodon Maija hivuttaa katsojan iholle kaiken sen mitä näyttämöllä tapahtuu." Pohjalainen ja Ilkka 9.9.

Esityksistä onkin nyt kova kysyntä. Ensi-illan jälkeen varausyhteydenotot ovat vain lisääntyneet ja reilusti yli 50% lipuista on jo mennyt.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle