Älä pukeudu päivälliselle farssi saa ensi-iltansa Vaasan kaupunginteatterin Romeo-näyttämöllä 2. marraskuuta Miika Murasen (vier.) ohjaamana ja nyky-Suomeen sovitettuna.

Nyt klassikkofarssien todellinen herkkupala nähdään ensimmäistä kertaa Vaasassa! Marc Camolettin hulvaton näytelmä on kirjailijan esitetyimpiä teoksia. Puhdasta farssia ei olekaan nähty Vaasan kaupunginteatterissa kymmeneen vuoteen, nyt on aika tiivistunnelmaiselle elämykselle.

”Farssi on tyylilajina hieno haaste: ulospäin sen tulisi näyttää kepeältä ja helpolta, mutta sen illuusion luominen vaatii todella paljon työtä ja toistoja. Kaiken työmäärän jälkeen emme siltikään koskaan voi tietää, mikä osuu katsojan nauruhermoon. Yhtä esitys naurattaa, toista ärsyttää ja kolmatta voi jopa itkettää. Tärkeintä kaikessa on yritys lisätä maailmaan iloa ja naurua, sillä kukaan ei voi kiistää niiden voimaa. Nauru koetaan yhdessä, surra voi yksinkin. Tämä esitys on tehty puhtaasta tarpeesta lisätä iloa ja pöhköyttä arkeen.” ohjaaja Muranen tiivistää tunnelmiaan ensi-illan alla.

Hillitöntä hauskuutusta rooleissa tarjoilevat Kirsi Asikainen, Essi Hurme, Toni Ikola, Lauri Kukkonen, Annina Rubinstein (vier.) ja Ville Seivo.

 

Älä pukeudu päivälliselle näytelmän ensi-ilta 2.11. klo 19.00 Vaasan kaupunginteatterin Romeo-näyttämöllä.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle